Sivustomme käyttää evästeitä. Vieraillessasi sivustollamme hyväksyt evästeiden käytön.

Rekisteriseloste

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §
Laatimispäivä 22.6.2017

1.1. Rekisterinpitäjä

Mokkapuu Ay

Looperintie 51
 23360 Kustavi

1.2. Rekisteriasioista vastaava


Tuomas Sandroos / Mokkapuu Ay
Looperintie 51
23360 Kustavi


1.3. Rekisterin nimi

Mokkapuu.comin verkkokaupan käyttäjärekisteri.

1.4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)


Mokkapuu.comin verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten:
- nimi
- osoite
- puhelin
- sähköposti

- ip-osoite
- selain sekä käyttöjärjestelmä
- kirjautumisajankohdat, rekisteröintiajankohta, tilitietojen muokkaushistoria

- tilaushistoria

1.6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisterinpitäjä rekisteröi 
Mokkapuun verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolella


Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Mokkapuun verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa tiloissa. Tilaustositteita säilötään tämän lisäksi paperisina kopioina tilitoimistossa sekä yrityksemme kotitoimistossa lukituissa tiloissa lakisääteisen 5 vuoden ajan jonka jälkeen tositteet häivetetään.

Tilausten toimitukseen käytämme Postin sekä Matkahuollon palveluita, jolloin henkilötietosi toimitusten osalta löytyvät myös näiden yritysten rekisteristä. Tämä sisältää mm. nimen, osoitteen, puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Huomioithan myös että jos tilaat lahjaksi tuotteen jollekin toiselle henkilölle, hänen tietonsa siirtyvät myös näihin rekistereihin, riippuen mitä toimituspalvelua olet käyttämässä. Maksutapahtumissa tietosi tilausten yhteydessä siirtyy mm. Checkout.fi:n tai PayPal:in rekistereihin, riippuen mitä maksupalvelua olet käyttämässä.


1.9.  Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.10. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.11. Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.


1.2. EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)


Toteutamme sivustossamme ja toiminnassamme EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisia käytäntöjä. Sinun on mahdollista tilata sivujemme kautta henkilötietoraportin josta näet kaikki tiliisi liittyvät tiedot joita säilytämme. Voit tilata tämän raportin etusivulta GDPR-linkistä taikka suoraan tästä.

Voit myös pyytää tietojesi poistamista tästä linkistä tietosuoja-asetuksen mukaisesti (oikeus tulla unohdetuksi). Huomioithan että vaikka tietosi poistuvat verkkosivumme tietokannasta, joitain tietojasi säilytetään kirjanpidollisista / verotuksellisista syistä arkistossa lain vaatiman ajan.

Jos olet rekisteröinyt tilin verkkokaupassamme, pääset omiin GDPR -työkaluihin käsiksi Oma tili -osiossa tai tämän linkin kautta.